Levering af barkflis

Kunne du tænke dig at få lagt barkflis ud i dine havebede eller på en havesti? Eller har du et projekt for en kunde, som ønsker at få leveret barkflis? Så er du kommet til den helt rette vognmand.

​Levering af barkflis til privatpersoner og erhvervskunder

Vi leverer barkflis til den ønskede adresse

Kunne du tænke dig at få lagt barkflis ud i dine havebede eller på en havesti? Eller har du et projekt for en kunde, som ønsker at få leveret barkflis? Så er du kommet til den helt rette vognmand.

Hos Børge Bach & Sønner ApS tilbyder vi blandt andet levering af barkflis til privatpersoner og erhvervskunder i Randers, Aarhus, Silkeborg og mange andre omkringliggende områder. Leveringen foregår enten med tip eller grab, og vi har lad i flere forskellige størrelser lige fra 9 til 24 meter, hvilket gør det muligt for os at levere både store og små læs.

Hvad koster levering af barkflis?

Prisen på levering af barkflis kan variere meget alt afhængigt af, hvor mange m3 haveflis du køber, og hvor det skal leveres henne. Derudover afhænger prisen også af, om du har nogle særlige ønsker i forhold til, om leveringen skal ske med grab eller med tip, og om vi skal levere andre materialer for dig. Vi tilbyder dog altid en billig pris på levering af barkflis, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig.​

Har du brug for andre materialer til dit projekt?

Skal du til at gå i gang med et projekt i haven, så kan det være, at du også har brug for at få leveret andre materialer. Dette kan vi ofte også være behjælpelige med. Foruden levering af barkflis tilbyder vi nemlig også:​

  • Levering af sand
  • Levering af grus
  • Levering af stabilgrus
  • Levering af støbemix
  • Levering af jord
  • Levering af sten
  • Levering af granitskærver

Kontakt os og indhent et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Ønsker du at indhente et skræddersyet og uforpligtende tilbud på levering af lige netop de materialer, som du har brug for, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Køb træflis eller andre materialer gennem os – vi leverer i både Aarhus, Randers, Silkeborg og omegn.