Vognmandsfirma med mange års erfaring
8696 9133

Krankørsel med hurtig afhentning

Hos Børge Bach & Sønner ApS tilbyder vi krankørsel til ethvert formål. Vi har kraner op til 30 tons/meter, og som har en rækkevidde op til 24 meter. Vi kan tilbyde krankørsel med en løftekapacitet på op til 8.000 kg, og vi har også en kran med fly-jib samt kraner med grab der kan fjerne jord og affald. Med mange kunder fra blandt andet Randers, Aarhus og Silkeborg oplever vi henvendelser fra hele landet, båret op og frem af vores gode navn og rygte.

Sikkerheden i top med vores krankørsel​

Med viljen til at investere i de bedste, mest moderne og sikre kraner på markedet, er vi den samarbejdspartner, du har ledt efter til din krankørsel. Kombineret med vores store erfaring er det to komponenter, der betyder, at du er sikret, at du får mest muligt ud af dine investeringer. Vi bygger vores succes på tilfredse kunder, der anvender vores services igen og igen, og derfor er vi villige til at tilbyde lave priser på krankørsel af højeste kvalitet.​

Igennem en god kommunikation sikrer vi, at du kender alle dine muligheder, og igennem råd og vejledning sikrer vi, at du tager dine beslutninger på det rette grundlag. Vi er den samarbejdspartner, du har ledt efter, hvis du ønsker mest mulig krankørsel for dine penge, og et resultat, der er mere end blot i orden.

​Hør mere om vores kraner

Hvis du har brug for hjælp til krankørsel, er du er velkommen til at kontakte os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan ringe til os på 86 96 91 33, sende en mail på post@b-back.dk eller kontakte os via kontaktformularen. Vi giver gerne råd og vejledning, også inden en eventuel aftale er i hus. Vi ser frem til at høre fra dig også!

Kontakt os

Følg os på facebook

Følg Børge Bach & Sønner ApS på facebook for at se gode tilbud, læse de seneste nyheder og hør hvad vores kunder har at sige om os.


Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af over 40 anmeldelser på​ Facebook

Gå til Facebook

Børge Bach & Sønner ApS


Skovbrynet 117
8450 Hammel

Find vores lageradresse


Bygaden 3, Skjød
8450 Hammel