Sand og sten

Har du brug for levering af sand eller levering af grus? Hos Børge Bach & Sønner ApS tilbyder vi levering af forskellige former for sand-, sten- og grusmaterialer til private og erhverv.

Levering af sand samt levering af grus, sten og granitskærver

Har du brug for levering af sand eller levering af grus? Hos Børge Bach & Sønner ApS tilbyder vi levering af forskellige former for sand-, sten- og grusmaterialer til private og erhverv. Vi leverer til kunder i blandt andet Randers, Aarhus og Silkeborg samt mange andre steder.

Levering af grus og andre materialer fra lager eller grusgrav

Vi er en pålidelig vognmand, som blandt andet tilbyder levering af sten, stabilgrus og støbemix. Vi tilbyder også levering af granitskærver. Levering sker fra vores eget lager eller fra en grusgrav.

Vi kan levere med tip eller grab, og vi har lad i størrelser fra 9 til 24 meter. Du kan naturligvis altid forvente en god behandling, en høj service og en god dialog, når du benytter os.

Hvad koster grus? Hvad koster levering af sand?

Vores priser for levering af grus eller levering af sand afhænger naturligvis af mængden, men også af afstanden ud til leveringsadressen. Dertil kommer, at vi tilbyder forskellige kvaliteter samt en række særlige materialer såsom granitskærver med videre.​

Vi lægger vægt på at have glade kunder, der ønsker at benyttes os igen, og derfor har vi fordelagtige priser på vores produkter og ydelser.

Få et uforpligtende tilbud på levering af grus eller levering af sand

Kontakt os gerne for at høre mere om levering af sand eller grus. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god og billig pris. Du kan ringe til os på telefon 86 96 91 33 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail post@b-bach.dk. Vi svarer hurtigst mulig​t. Vi ser frem til at hjælpe dig med din levering af grus!

​Mange års erfaring

Med mange års erfaring, og ved brug af den nyeste teknologi, giver vi kunden den bedste mulighed for en hurtig og effektiv transport.

Kontakt vores vognmand

Du er meget velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder indenfor transport. Klik her for at kontakte os eller skrive kontakt os via kontaktformularen.

Vi giver dig råd og vejledning, også inden der er en aftale i hus. Vi ser meget frem til at høre fra dig!